Kedves Vendégeink!

Éttermünkben lehetőség van magán és céges rendezvények megtartására hétköznap és hétvégén is! Legyen szó céges továbbképzésről, vacsoráról, iskolai csoportok étkeztetéséről, esküvőről, születésnapról vagy bármilyen eseményről a Reno Bistro-ra számíthat.

Két különálló helységünkben egy időben két különböző rendezvényt is le tudunk bonyolítani. Mindkét helységünk légkondícionált, TV és audió eszközökkel egyaránt felszerelt. A helységek közvetlen kapcsolattal rendelkeznek a központi konyhánkhoz ezért mindkét rendezvényt külön-külön is ki tudjuk szolgálni finom ételekkel ,, alkoholos és alkohol mentes italokkal.

Mivel nincs két egyforma rendezvény ezért minden esetben az Ön igényeire szabott egyedi ajánlatot készítünk.

Amennyiben szeretné rendezvényét nálunk tartani, kérem forduljon hozzám bizalommal az alábbi elérhetőségeimen vagy várom szeretettel személyesen éttermünkben nyitvatartási időben.

Üdvözlettel, Baracskai Tibor üzletvezető

Itt kereshet bennünket

Telefonszám: +36 (30) 659 4987

E-mail cím: hello@renobistro.hu

Hétköznap és hétvégén is!

GRILL & STREETFOOD

We love meat!

Itt talál minket

Könnyebb eljutni hozzánk, mint gondolná!

Budapest, XIII. Váci út 168/c.

Tömegközlekedés:

M3 metró Gyöngyösi utcai megállótól 5 perc sétára, vagy a 15-ös busz Fiastyúk utcai megállójától 50m-re található az étterem.

2020 - Büszkék vagyunk rá, hogy mi készíthettük a weboldalt. Komplex marketing megoldások Increst Communication www.increst.hu